Hopp til innholdet

UCB går inn i Koalisjonen

  Koalisjonen for sjeldne sykdommer styrker sitt arbeid med UCB som ny partner i arbeidet for å for bedre livskvalitet og helse for pasienter med sjeldne sykdommer.

  Koalisjonen for sjeldne sykdommer går dermed fra 4 til 5 bioteknologiselskap og blir med det en sterkere stemme for bedre rammebetingelser for medisinsk behandling av sjeldne sykdommer.

  Vi er veldig glad for at UCB ser verdien av å stå sammen på et felt som er blitt stemoderlig behandlet i norsk prioriteringspolitikk alt for lenge. Dette gjør det enklere å snakke med èn stemme til politikere og forvaltning sier Koalisjonens medlemmer.

  Om UCB:

  UCBs ambisjon er å transformere livene til mennesker som lever med alvorlige sykdommer, slik at de kan leve det beste livet de kan – så fri som mulig fra utfordringene og usikkerheten ved sykdom. Denne forpliktelsen kommer til live i våre forsknings- og utviklingsaktiviteter på tvers av nevrologi, immunologi og andre områder der vår ekspertise, innovasjon og ambisjon samsvarer med udekkede behov.

  UCB jobber kontinuerlig med å fremme vitenskapen og omfavne ny kunnskap, og bringer lidenskap og lederskap for å løse utfordringene som betyr noe for mennesker som lever med alvorlige sykdommer. Vi utnytter vitenskapelige fremskritt og ny teknologi på områder inkludert genetikk, biomarkører og menneskelig biologi. Kontinuerlig inspirert av de vi tjener for å bringe differensierte løsninger med unike resultater som gir konkrete, positive effekter.

  Legg igjen en kommentar